Camping de Muie - Sint Maartensdijk

Camping de Muie is een gezellig familie camping. De camping is gelegen in een rustige omgeving direct aan Nationaal Park Oosterschelde. In het omringende gebied vindt u diverse natuurgebieden, zoals bijvoorbeeld natuurgebied De Pluimpot. Direct grenzend aan de camping vindt u een aantal landgoederen in ontwikkeling wat zorgt voor een fraaie landelijke ligging. De landgoederen zijn grotendeels vrij toegankelijk en hierin zijn verschillende wandelpaden en waterpartijen aangelegd. Natuurliefhebbers en rustzoekers zullen dit zeker waarderen. Op een steenworp afstand vindt u de “smalstad” Sint Maartensdijk.

Liever wat meer vertier? Dat kan ook bij ons. In de weekenden vanaf mei, zomervakantie en tijdens Hemelvaart en Pinksteren zorgt ons animatieteam voor volop activiteiten voor de kinderen. Daarnaast bieden wij ook een uitgebreid activiteiten programma voor de volwassenen en in voor- en naseizoen worden er ook regelmatig activiteiten voor de kinderen georganiseerd.
Voor de sportieve gasten hebben wij een tennisbaan, een kinderzwembad, een groot zwembad, een grote speeltuin, outdoor fitness en een sport/activiteiten veld. Ook hebben wij een grote kinderboerderij. Hier vindt u "Happerij Paal Nul", waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje.

De Oosterschelde biedt met zijn uitstekende waterkwaliteit uitgebreide mogelijkheden voor de watersporter. U kunt hier o.a. fantastisch duiken, zwemmen, snorkelen, zeilen, vissen en (kite)surfen. Vanaf de camping kunt u via een buitendijks fietspad zo’n 15 kilometer langs de kustlijn van de Oosterschelde fietsen.

m5q_camping_de_muie.png

 

Camping de Muie

Kastelijnsweg 20
4695 RA  Sint Maartensdijk
T: 0166-662840
E: info@campingdemuie.nl


x9w_button_de_muie_copy.jpg