Camping Linda - Wemeldinge

Camping Linda is een gezellige familiecamping met mooie ruime kampeerplaatsen en luxe nieuwe verhuurcaravans, in een ideale fiets- en wandelomgeving. Door haar ligging direct aan het zuivere water van de Oosterschelde is Camping Linda ook uitermate geschikt voor de watersporter!

Deze familiecamping richt zich in het bijzonder op gezinnen met jonge kinderen en senioren. Er worden leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen tussen 4 en 12 jaar. Tevens organiseren wij regelmatig bingo en andere activiteiten voor volwassenen. Ook groepen (bv. duikers) zijn van harte welkom!

Er is een leuke eetgelegenheid op de camping en een winkeltje met verse broodjes en alles wat daarbij hoort! Op de receptie van de camping is ook het VVV-punt waar u allerlei informatie over de omgeving kunt vinden. Direct naast de camping indt u een zeer luxe jachthaven en enkele horeca-gelegenheden.

Het dorp Wemeldinge is één van de oudste dorpen in Zuid-Beveland en zeer zeker de moeite waard om eens rustig rond te kijken.

Uitstapjes naar b.v. Goes, Middelburg, Vlissingen, Antwerpen en Brugge zijn vanaf de camping prima te maken.

Familie Dekker en medewerk(st)ers heten u graag welkom!
 

e7y_camp-linda.gifCamping Linda
Oostelijke Kanaalweg 4
4424 NC  Wemeldinge
T: 0113-621259
E: info@campinglinda.nl


zo0_button_linda_copy.jpg