Camping Orisant - Colijnsplaat

Kamperen op Camping Orisant is genieten aan de schone Oosterschelde op een kilometer afstand van het gemoedelijke Colijnsplaat. Beschut tussen twee dijken zijn 160 vaste, 80 toeristische en enkele verharde plaatsen voor uw camper beschikbaar. Komt u met een groep? Een ruim veld hebben we voor u vrij gehouden... Bij Orisant kampeert u in de vrije natuur, omgeven door bouwland en grenzend aan een kleine beschermde polder waarin talloze zeldzame vogels huizen.

De rust op de camping en het unieke zeebad maken Camping Orisant bij uitstek geschikt voor kinderen. In het hoogseizoen is het recreatieteam actief voor jong en oud. Zet je schrap! Er worden creatieve knutselochtenden en spannende sport- en spelevenementen georganiseerd. 's Avonds geven clowns theatervoorstellingen. Goed voor de lachspieren!
Voor volwassenen zijn er onder andere sportwedstrijden en 's avonds in de gezellige bar wordt er al wel eens een dansje gedaan!

Camping Orisant, geopend in 1988, is een echt familiebedrijf. Al sinds het begin ontvangen wij de meest uiteenlopende gasten: families, groepen en verenigingen. Zij hebben een ding gemeen, zij gaan tevreden weer naar huis. Nagenietend van de gezelligheid, sfeer en rust die er heerst op onze camping.

De herinneringen aan mooie tochten op Noord-Beveland of daarbuiten maken dit alles tot een geslaagd verblijf. Daarom deze uitnodiging: vier uw vakantie bij ons op camping Orisant! Het hele jaar door is de camping geopend, zodat er ook in de winter van alle faciliteiten gebruik gemaakt kan worden.

Familiecamping in hartje natuur, rust en historie. Camping Orisant is een uniek middelpunt. Een van die zeldzame plekjes waar rust gevonden wordt, terwijl er toch zoveel attracties gemakkelijk bereikbaar zijn. De directe omgeving is weids en ruim, bij uitstek geschikt voor fietsers en wandelaars. Het zeebad met veilig zwemwater, de gezellige kantine, de ontspannen sfeer en de uitstraling van de camping zelf maken Orisant geschikt voor mensen met en zonder kinderen.

Orisant is een uitvalbasis voor een bezoek aan de winkels van plaatsen als het monumentale Middelburg en het gezellige Goes. Historische centra als Zierikzee en Veere zijn uiteraard prima te bereiken.

y6k_camping-orisant.jpgCamping Orisant
West Zeedijk 2
4486 PM  Colijnsplaat
T: 0113-695449
E: info@orisant.nl


v0l_button_orisant_copy.jpg